Artur Mas
129è President de la Generalitat de Catalunya

Sopar col·loqui amb Neus Domingo, Doctora en Nanociència i Nanotecnologia

El dijous 16 de novembre vam gaudir de l’extraordinària conferència de la Doctora en Nanociència i Nanotecnologia Neus Domingo des dels EUA, on lidera el Grup de Microscopia de Força Atòmica Funcional del Laboratori Nacional d’Oak Ridge, a Tennessee.
Vam gaudir molt dels seus coneixements, de la seva simpatia i de la seva proximitat (malgrat trobar-se a més de 7.000 km. de distància).
La Neus ens va apropar el món de la ciència i la recerca de manera instructiva i divertida i ens va ajudar a visibilitzar que les dones també són brillants en les professions STEM.
Com va dir el president Joan Leon “No hi ha diferències, no hi ha res en què les dones estiguin menys qualificades que els homes. Si abandonem els prejudicis i avancem decididament en la plena igualtat de gènere, la nostra societat prosperarà com mai ho ha fet abans. I serem més feliços”.
I va animar a les noies a triar carreres STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) per treballar en aquestes professions cada vegada més demandades al mercat laboral

Data:
Dijous 26 de maig de 2021

Hora:
20.30h

Lloc:
Restaurant Sesoliveres