La llavor de Rotary

Com a president emèrit, Paul Harris va efectuar nombrosos viatges durant les dècades de 1920 i 1930. Durant aquests viatges, el fundador plantava arbres, símbol de l’amistat i la bona voluntat.

A la fi de 1932, Harris va emprendre una gira de cinc setmanes per a visitar els clubs europeus, i va aprofitar la seva travessia per a plantar arbres en cada visita.

En l’actualitat, els rotaris seguim plantant arbres com a símbols de l’amistat i la companyonia, embellir parcs i comunitats i contribuir a construir un món més verd.

En col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, que va cedir-nos uns terrenys, disposem d’un camp plantat d’alzines que cuidem i replantem cada any.

El bosc Rotary està al costat de l’Estadi Atlètic, a tocar del parc inclusiu, on hi ha 4 bancs per a descansar i un cartell commemoratiu del Rotary Club amb la frase de Martin Luther King “Si sabés que el món s’acaba demà, jo, avui encara plantaria un arbre”.

D’altra banda, i en el marc d’aquest mateix projecte, en els darrers temps també hem treballat en la reforestació d’altres boscos de localitats veïnes, com el de Bellprat afectat per l’incendi de l’estiu de 2021.

Detalls del projecte

Durada:
Durant tot l’any

Àmbit d’actuació:

  • Bosc al costat de l’Estadi Atlètic d’Igualada